Evangeline Lilly & LOST <3 || version 3.0 miss evangeline nicole lilly  || The Best Series's Best Actress

MISS LILLY <3


evangeline nicole lilly, 1 tesó, kanada, alberta, 30, 1979., augusztus 3., barna, zöld, lost, francia, korcsolya, kajak, kenu, hegymászás...

több>>

 

ONLINE
Vendégkönyv, Hirdetőkönyv...

 

EVANGELINE
Minden Evangeline színésznőről

 

KATE
Az Evi áltam alakított karakter

 

LOST
Minden a titokzatos sorozatról

 

EXTRÁK
Sok-sok extra

 

LETÖLTÉSEK  UPLOADED!
Töltsd le a sorozatot INGYEN!

 

MÉDIA
Cikkek

 

MŰVÉSZET
Az én műveim

 

FŐOLDAL
Hírek & frissítések

 

LOG IN/OUT
Bejelentkezés, regisztráció

 

 
PALACKPOSTA

 
TÚLÉLŐK

JÖN: CHER
BELLATRIX


Michael - michael-emerson icon

http://thevinylvillage.files.wordpress.com/2008/12/lollipop.jpg

Feltételek és Miért kerültem le?És ha lusta vagy ikont csinálni akkor vigyél ezekből: Ikonjaim

 
TÖBBIEK

NCIS & BŰBÁJOSB. & 3TACSI
& J
ESSICA ALBA &
 
CHARMED& EVA LONGORIA
&
VOLDEMORT &
RON WEASLEY & TWILIGHT

  &
TWILIGHT &
JOHATHAN TOGO & HARRY POTTER
&
TWILIGHT &
VIVY & ANDROMEDA
& HARRY POTTER &
HARRY-GINNY & OLSEN IKREK
& HARRY POTTER
&

 & LADY GAGA & JEN ANISTON
& BEYONCÉ
&
& LADY GAGA & SELENA GOMEZ
& MEGAN FOX &
SZTÁRMIX & ICONBASE
& SELENA GOMEZ &
 
TVSOROZATFOTÓK &
& SPAIN CENTRAL & BETHANY JOY
& FANNI ÉS TIMI &
AMANDA SEYFIELD & HUNMUSIC
& CASI ANGELES &
GRAPHICS CENTRAL
& WALT DISNEY
CUTESWORLD & EVA LONGORIA
& TAYLOR LAUTNER

 
NÉZD MEG!

 

régebbiek

 
LOST DVD

LOST 1. ÉVAD
5 db CD
2006
5 990 Ft

LOST 2. ÉVAD
6 db CD
2007
7 990 Ft

LOST 3. ÉVAD
7 db CD
2008
7 990 Ft

LOST 4. ÉVAD
6 db CD
2009
8.390 Ft

LOST 5. ÉVAD
5 db CD
2010
7.999 Ft

LOST 6. ÉVAD
? db CD
???
??? Ft

 
FAN VAGYOK

 
ADATOK

WebMiss: Gabrielle
Desinger: Gabrielle
Ajá. Felb.: 1024×768
Ajá. Böng.: Mozilla
Open: 09.05.18.
Close: -
Theme: Evangeline Lilly, LOST
E-mail: gabcsika1@freemail.hu
URL: losteltuntek1.gp


Az oldal nem áll kapcsolatben sem Evangeline Lillyvel, sem a LOST egyéb szereplőivel vagy stábtagjaival. Az oldalon a legtöbb modul saját készítés, vagy ami nem, az ki van írva. Az oldalról való engedély nélküli másolás TILOS és következményeket von maga után.
losteltuntek1.gp|Copy Right 2006-2010
gabrielle

 
How you doin', Evie?

BEFORE THEY WERE TV STARS EVIE & JOSH

2010.05.22. 15:22, Gabrielle

DHARMA TÁJÉKOZTATÓ AZ UTOLSÓ RÉSZHEZ

2010.05.22. 15:09, Gabrielle

Köszönöm!^^
 

2010-05-21 p 102

 

59 ORSZÁGBAN EGYSZERRE

2010.05.21. 18:15, Gabrielle

Nem csak Amerikában, hanem például Törökországban és Olaszországban is az amerikai bemutatóval szinte egy időben lesz látható a Lost - Eltűntek utolsó epizódja. A magyar sugárzásról egyelőre nincs hír.
A Variety értesülései szerint az amerikai ABC Studios úgy döntött, hogy a kalózkodást és az internetes letöltések megelőzése céljából több tucat országban szinte egy időben adja le a Lost két és fél órás záróepizódját. Jelen állás szerint 59 nemzet lakosai élvezheti Amerikával együtt vagy maximum 48 órás késéssel a régóta várt lezárást. Ez többek között Anglia, Olaszország, Spanyolország, Törökország és Kanada lakosai vonatkozik.
a május 23-i adás nem a megszokott hosszúságú lesz köszönhetően annak, hogy a készítők annyi eseményt zsúfoltak be a dupla zárórészbe, hogy nem volt szívük ezt-azt kivágni, így reklámokkal együtt két és fél óra szórakozás vár a rajongókra. Sőt, Amerikában a záró képsorokat követően azonnal jelentkezik Jimmy Kimmel talkshow-ja, melyben a szereplők mellett a készítők is megszólalnak, sőt, három alternatív befejezés is bemutatásra kerül.

forrás: SG

JOSH HOLLOWAY ON JIMMY KIMMEL^^

2010.05.21. 18:04, Gabrielle


 

TOP 10 SPOILER AZ UTOLÓ RÉSZRŐL /NEM IGAZI, A VIDEÓ AZ/

2010.05.20. 15:56, Gabrielle

Köszönöm! ^^

2010-05-19 sze 85

Júj, már csak 3 nap. Brigi, minden hozzászólásoddal egyetértek. Szerintem is Sawyerrel fog összejönni! :) A képet pedig szerintem csak rosszkor csinálták, nem hiszem, hogy szájrapuszit adott volna. :D Engem is meghatott a búcsúzós videó, pedig volt amit nem értettem belőle! :D Te hol szoktad nézni élőben? Mondjuk, én biztos nem fogom nézni, mert nekem legalább angol felirat kell ahhoz, hogy megértsem. :DD

Úgy döntöttem, gogy az oldal a LOST vége után is meg fog maradni. A témája természetesen Evnageline Lilly lesz + írni fogok LOST-os történetekt. remélem így mindenkinek meg fog felelni. : )

A LOST ALTERNATÍV BEFEJEZÉSEI

2010.05.19. 16:54, Gabrielle

A rajongók számára kedveskedve az ABC a Lost utolsó része után a sorozathoz forgatott három alternatív befejezést is be fogja mutatni. Arról nem szól a fáma, hogy ezek komolyak lesznek-e, vagy parodisztikusak.
Az ABC sajtóközleményben jelentette be, hogy a Jimmy Kimmel Live: Aloha to Lost című talkshow-ban három, a Lost című sorozathoz készített alternatív befejezést is be fognak mutatni. Május 23-án, a Lost két és fél órás fináléját követően ugyanis Jimmy Kimmel, az ABC csatorna késő esti talkshow-jának műsorvezetője a sorozatnak fog szentelni egy egész adást, melyben a szereplőkkel készített beszélgetések mellett többek között az említett befejezések is képernyőre kerülnek.
A műsorban előre felvett anyagban a Lost íróduója, Damon Lindelof és Carlton Cuse is be fog jelentkezni, elmondják gondolataikat a zárásról, majd pedig "eltűnnek a világ szeme elől", hiszen már korábban rádiócsendet fogadnak. Jimmy Kimmel éjszakai vendégei között ott lesz Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Alan Dale, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Matthew Fox, Daniel Dae Kim, Terry O'Quinn és Harold Perrineau, de lehet számítani Jorge Garcia, Josh Holloway és Evangeline Lilly feltűnésére is.

A LOST SZEREPLŐK BÚCSÚZNAK :,)

2010.05.19. 16:36, Gabrielle

EVIE LESZ HUGH JACKMAN PARTNERE

2010.05.18. 16:18, Gabrielle

A Lost sztárja is csatlakozik a futurisztikus „sportfilm”, a Real Steel szereplőgárdájához.
A Dreamworks sci-fi fantasy-jében Hugh Jackman alakítja majd a főszerepet, Jackman egy ex-bokszolót, aki egy olyan korban él, méghozzá teljesen elszegényedve, amelyben a bokszot már betiltották. Egész pontosan, emberek helyett robotok vívják majd a küzdelmet a szorítókban.
Jackman karaktere egy nyomornegyed kellős közepén egy furcsa lényre talál, aki félig embernek, félig robotnak tűnik. Természetesen, előjön az atyai és a bokszolói ösztön is, igazi harcost nevel belőle, hogy aztán mindenkit legyőzzön a ringben.
Hugh Jackman mellett megtalálták a női főszereplőt is Evangeline Lilly személyében. A Lost sztárja legutóbb A bombák földjén című, hat Oscart nyert alkotásban kapott egy kisebb szerepet. A Real Steelben azonban az övé lehet az egyik legfontosabb karakter, a főhős barátja.
A Real Steel könnyen lehet akár egy folytatásos sztori is. Hisz rendezőnek Sham Levy-t kérték fel, aki épp tavaly jött ki az Éjszaka a múzeumban folytatásával, így nem áll távolt tőle a „mozis sorozat”. A forgatások már a jövő hónapban megkezdődhetnek.

EVANGELINE^^

2010.05.18. 15:34, Gabrielle

Evie megjelent a 'The Princess Montpensier' bemutatóján a Film Fesztiválon.

Evie volt a "The View" beszélgetős showban.

Ma lesz egy LOST rész és aztán VASÁRNAP LESZ AZ UTOLSÓ...

SPOLERS

2010.05.17. 17:16, Gabrielle

WHAT THEY DIED FOR SPOILERS

 

Layouts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu