Evangeline Lilly & LOST <3 || version 3.0 miss evangeline nicole lilly  || The Best Series's Best Actress

MISS LILLY <3


evangeline nicole lilly, 1 tesó, kanada, alberta, 30, 1979., augusztus 3., barna, zöld, lost, francia, korcsolya, kajak, kenu, hegymászás...

több>>

 

ONLINE
Vendégkönyv, Hirdetőkönyv...

 

EVANGELINE
Minden Evangeline színésznőről

 

KATE
Az Evi áltam alakított karakter

 

LOST
Minden a titokzatos sorozatról

 

EXTRÁK
Sok-sok extra

 

LETÖLTÉSEK  UPLOADED!
Töltsd le a sorozatot INGYEN!

 

MÉDIA
Cikkek

 

MŰVÉSZET
Az én műveim

 

FŐOLDAL
Hírek & frissítések

 

LOG IN/OUT
Bejelentkezés, regisztráció

 

 
PALACKPOSTA

 
TÚLÉLŐK

JÖN: CHER
BELLATRIX


Michael - michael-emerson icon

http://thevinylvillage.files.wordpress.com/2008/12/lollipop.jpg

Feltételek és Miért kerültem le?És ha lusta vagy ikont csinálni akkor vigyél ezekből: Ikonjaim

 
TÖBBIEK

NCIS & BŰBÁJOSB. & 3TACSI
& J
ESSICA ALBA &
 
CHARMED& EVA LONGORIA
&
VOLDEMORT &
RON WEASLEY & TWILIGHT

  &
TWILIGHT &
JOHATHAN TOGO & HARRY POTTER
&
TWILIGHT &
VIVY & ANDROMEDA
& HARRY POTTER &
HARRY-GINNY & OLSEN IKREK
& HARRY POTTER
&

 & LADY GAGA & JEN ANISTON
& BEYONCÉ
&
& LADY GAGA & SELENA GOMEZ
& MEGAN FOX &
SZTÁRMIX & ICONBASE
& SELENA GOMEZ &
 
TVSOROZATFOTÓK &
& SPAIN CENTRAL & BETHANY JOY
& FANNI ÉS TIMI &
AMANDA SEYFIELD & HUNMUSIC
& CASI ANGELES &
GRAPHICS CENTRAL
& WALT DISNEY
CUTESWORLD & EVA LONGORIA
& TAYLOR LAUTNER

 
NÉZD MEG!

 

régebbiek

 
LOST DVD

LOST 1. ÉVAD
5 db CD
2006
5 990 Ft

LOST 2. ÉVAD
6 db CD
2007
7 990 Ft

LOST 3. ÉVAD
7 db CD
2008
7 990 Ft

LOST 4. ÉVAD
6 db CD
2009
8.390 Ft

LOST 5. ÉVAD
5 db CD
2010
7.999 Ft

LOST 6. ÉVAD
? db CD
???
??? Ft

 
FAN VAGYOK

 
ADATOK

WebMiss: Gabrielle
Desinger: Gabrielle
Ajá. Felb.: 1024×768
Ajá. Böng.: Mozilla
Open: 09.05.18.
Close: -
Theme: Evangeline Lilly, LOST
E-mail: gabcsika1@freemail.hu
URL: losteltuntek1.gp


Az oldal nem áll kapcsolatben sem Evangeline Lillyvel, sem a LOST egyéb szereplőivel vagy stábtagjaival. Az oldalon a legtöbb modul saját készítés, vagy ami nem, az ki van írva. Az oldalról való engedély nélküli másolás TILOS és következményeket von maga után.
losteltuntek1.gp|Copy Right 2006-2010
gabrielle

 
Matthew Fox Budapesten

Az egész egy hírdetménnyel kezdődött...

Budapestre jön Matthew Fox - bulizzon a Lost sztárjával!

Kérem szépen, az AXN-ről nem lehet elmondani, hogy nem tesznek meg mindent a Lost hazai népszerűsítéséért, a budapesti irodájukat valahogy úgy képzelem el, mint egy crossovert a parti tábor és a bunker belseje között, Dharma-logós cuccok mindenütt, meg Lost-akciófigurák a szekrények tetején. Legújabb húzásuk, amivel a sorozat rajongóinak és az újságíróknak kedveskednek az, hogy június 14-én elhozzák Budapestre Matthew Fox-ot, aki a sorozatban Jack Shepard dokit alakítja.

Ha valaki szeretne a hős orvossal bulizni az AXN szervezte hepajon, semmi más dolga nincs, csak ellátogatni az AXN weboldalára (www.axn.hu) június 1-7 között, ott megválaszolni három, a sorozattal kapcsolatos kérdést, majd reménykedni, hogy a sorsolás nekik kedvezzen. A nyertes plusz egy főt vihet magával a bulira, első randira ideális programnak tűnik, ha valaki be akar vágódi a csaj/pasi előtt. Ez egyébként nem az első ilyen esemény az AXN történetében, hiszen tavaly AJ Buckley, a CSI:NY egyik szereplője már járt Budapesten hasonló célból.

És itt van még egy cikk!

Budapesten a Lost dokija

 

A Lost Jack Shephardja, vagyis Matthew Fox jelenleg Budapesten tartózkodik: vasárnap ő volt az AXN koktélpartijának díszvendége, hétfő délelőtt pedig egy elegáns belvárosi hotelben fogadta a média képviselőit. Egy nyílt sajtótájékoztató, majd egy szűkebb körű kerekasztal-beszélgetés során a színész felvillantott valamit a Lost végéből, és elárulta, Magyarország a szülőföldjére emlékezteti - legalábbis a repülőgépről, jó magasról nézve.

 Matthew Fox ittléte tévés szempontból azért nagy esemény, mert korunk egyik legjelentősebb sorozatának, a Lost-nak a stábjából nemhogy Magyarországon, de a régióban sem járt ez idáig senki, a produkciói sztárjai még Bécset is kihagyták a szórásból. Most pedig itt van a széria főhőse, már amennyiben lehet főhősről beszélni egy olyan sorozat esetében, amely kezdetben 48 meghatározó karakterrel operált. És itt van számos közép-európai újságíró, sőt olyan is akad, aki Mexikóból, a Fülöp-szigetekről vagy Szingapúrból érkezett a jó félórás sajtótájékoztatóra.

Az eseményt Tamás Dorka, az AXN PR referense nyitja, majd Eddie Nelson, az AXN-t és testvércsatornáit működtető Sony Pictures Television Networks Central Europe ügyvezető igazgatója is helyet foglal a színpadon. Méltatja kicsit az AXN-t, elmondja, hogy a csatorna kezdettől fogva bízott a Lost sikerében, ami végül is Lengyelországban lett a legnépszerűbb - mármint a régió országai közül. Tőle azonban senki nem akar kérdezni - holott meglenne rá a lehetőség -, érezhető, hogy mindenki Matthew Foxra vár, aki valóban ott topog már az ajtó előtt, valószínűleg kevésbé izgatottan, mint az újságírók.

És egyszer csak behívják, vagyis elindul magától, a felkonferálás kicsit késve is érkezik. Farmerban, pólóban és zakóban van, a kezében egy doboz Sprite - elsőre ugyanolyan lazának tűnik, mint a sorozatban. Felmegy a színpadra, először rossz székre akar leülni, de aztán elfoglalja a helyét: köszönti az újságírókat, majd Tamás Dorka, mintegy bemelegítésként, megkérdezi tőle, hogy érzi magát Budapesten. Remekül, feleli Fox, bár a városból még nem sokat látott a hotelen kívül; a repülőből nézelődve az tetszett neki, hogy sok a zöld terület, ami a szülőföldjére, Pennsylvaniára emlékezteti.

Majd hozzáteszi, elsősorban azért érzi jól magát, mert végre tudott eleget aludni - úgy tűnik, előző este nem sokáig maradt a tiszteletére rendezett koktélpartin. Az első újságírói kérdés természetesen a Lost végére vonatkozik, hisz a készítők nagyon ütős befejezést ígérnek 2010-re, és több helyen megjelent, hogy a színészek közül egyedül Foxot avatták be a tervükbe. A színész azonnal jelzi, hogy ez egy pletyka, ő csak azt tudja, hogy a záró kép mi lesz (" egy nagyon szép, szomorú és felemelő jelenet"), de hogy addig miként jut el a történet, azt nem árulták el neki.

Egy női magazin újságírója aztán pszichológiai síkra tereli a beszélgetést, arra kíváncsi, hogy Foxnak nem okoz-e gondot, hogy magánéletében is Jack karaktere szerint, afféle jófiúként kell viselkednie, ha meg akar felelni az elvárásoknak. A színész azonnal visszavágja a kérdést, hisz szerinte Jack nem az a tipikus jófiú: a sorozat elején ugyan hősként viselkedik, de a negyedik évadra eljut az alkoholizmusig és az öngyilkos gondolatokig, megmutatja személyisége sötét oldalát is.

Fox kap pár öncélú kérdést is, egy román kolléga például azt kéri tőle, elevenítse fel közös jeleneteit Monica Deannel - egy román színésznővel, aki a Lost második évadjában szerepelt, egyetlen epizódban. (A színésznek fogalma sincs, kiről van szó, mire az újságíró kigöngyölít egy plakátot Deanről.) Miután a Lost-beli szigeten többször golfoznak a túlélők, egy golfmagazintól is jelen van egy tudósító, aki meg van róla győződve, hogy Fox a valós életben is szívesen űzi a játékot - kiderül azonban, hogy kevés dolgot tart unalmasabbnak, mint hogy hat órán keresztül kergessen egy kis labdát.

A színész végig korrekten, udvariasan válaszolgat, néha egy-egy csibészes mosolyt is megenged magának, de valahogy az látszik rajta, hogy nagyon távol érzi magát ettől az egésztől, szívesebben lenne inkább a családjával. (Emiatt nehéz dolga van a fotósoknak is, hisz Fox rengetegszer takarja az arcát valamelyik kezével.) Sokat beszél is a családjáról, sőt elárulja, hogy a Lost végeztével nem akar több tévés munkát vállalni, hogy minél több időt tölthessen velük - a mozifilmek érthető módon rugalmasabb időbeosztást, nagyobb szabadságot engednek meg neki.

A kerekasztal kérdései

A sajtótájékoztatónak lassan vége, rövid szünet után következik azonban a kerekasztal-beszélgetés, ahol - Foxon és Tamás Dorkán kívül - kilenc újságíró vesz részt egy körben. Miután alig van negyed óránk, mindenki csupán egy kérdést tehet fel: mi leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy Fox maradéktalanul érti-e a Lost történetét, képes-e követni a rengeteg időugrást. A válasz: csak a saját karakterével van teljesen képben. Megvan neki Jack Shephard életrajza, ahol időrendben fel van sorolva az összes jelentősebb esemény, így az idősíkok váltakozása nem okoz gondot.

Elhangzik persze a kérdés, hogy mi teszi a Lost-ot népszerűvé: Fox szerint a sorozatnak afféle közösségteremtő ereje van, mert a rejtvényeken mindenki agyal, és az adott epizód után az ember kitárgyalhatja a barátaival a saját teóriáját. A színész maga is szervez egyébként vetítéseket a házában, ahol a stábtagok együtt nézik meg a legfrissebb részt - sőt a leginkább ez a közösségi érzés fog neki hiányozni, ha majd véget ér a sorozat. Mint mondja, a szérián dolgozó emberek között nagyon szoros kötelék alakult ki, olyan intim környezet, ahol a színészek együtt öltöznek-vetkőznek.Persze így is el tudja képzelni a Lost utáni életét, sőt már alig várja, hogy újra közelebb kerüljön a családjához. Bármilyen hihetetlen, de Hawaii éghajlata is megviseli, hisz gyerekkorában azt szokta meg, hogy négy évszak van, amik viszonylag szabályosan váltják egymást. Mondjuk így sem panaszkodik, nem is stresszeli magát sokat: a sorozat népszerűsége semmilyen nyomást nem gyakorol rá (ahogy pedig feltételeznénk), szerinte ez inkább az alkotók felelőssége, hisz ők kanyarítják a sztorit, a színészek "csak" eljátsszák az ő agymenésüket. 

Kiderül még, hogy Fox nem nagy rajongója a romantikus komédiáknak (ilyen műfajú filmben így csak fenntartással vállalna szerepet), a gyerekeinek pedig csak napi egy óra tévézést enged - a Lost-ot persze még nem látták, de szeretné, hogy megnézzék, ha már elég idősek lesznek hozzá. Végezetül egy gyakornoklány azt is megkérdezi, amit egyedül az iskolájában legalább háromszáz lány szeretne tudni: szépek-e a magyar nők Matthew Fox szerint. Szépek, feleli a színész udvariasan, de cseppet sem lelkesen - bizonyára a feleségére gondol közben.

 << vissza a MÉDIA menübe
<< vissza a főoldalra

 

Layouts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG