Evangeline Lilly & LOST <3 || version 3.0 miss evangeline nicole lilly  || The Best Series's Best Actress

MISS LILLY <3


evangeline nicole lilly, 1 tesó, kanada, alberta, 30, 1979., augusztus 3., barna, zöld, lost, francia, korcsolya, kajak, kenu, hegymászás...

több>>

 

ONLINE
Vendégkönyv, Hirdetőkönyv...

 

EVANGELINE
Minden Evangeline színésznőről

 

KATE
Az Evi áltam alakított karakter

 

LOST
Minden a titokzatos sorozatról

 

EXTRÁK
Sok-sok extra

 

LETÖLTÉSEK  UPLOADED!
Töltsd le a sorozatot INGYEN!

 

MÉDIA
Cikkek

 

MŰVÉSZET
Az én műveim

 

FŐOLDAL
Hírek & frissítések

 

LOG IN/OUT
Bejelentkezés, regisztráció

 

 
PALACKPOSTA

 
TÚLÉLŐK

JÖN: CHER
BELLATRIX


Michael - michael-emerson icon

http://thevinylvillage.files.wordpress.com/2008/12/lollipop.jpg

Feltételek és Miért kerültem le?És ha lusta vagy ikont csinálni akkor vigyél ezekből: Ikonjaim

 
TÖBBIEK

NCIS & BŰBÁJOSB. & 3TACSI
& J
ESSICA ALBA &
 
CHARMED& EVA LONGORIA
&
VOLDEMORT &
RON WEASLEY & TWILIGHT

  &
TWILIGHT &
JOHATHAN TOGO & HARRY POTTER
&
TWILIGHT &
VIVY & ANDROMEDA
& HARRY POTTER &
HARRY-GINNY & OLSEN IKREK
& HARRY POTTER
&

 & LADY GAGA & JEN ANISTON
& BEYONCÉ
&
& LADY GAGA & SELENA GOMEZ
& MEGAN FOX &
SZTÁRMIX & ICONBASE
& SELENA GOMEZ &
 
TVSOROZATFOTÓK &
& SPAIN CENTRAL & BETHANY JOY
& FANNI ÉS TIMI &
AMANDA SEYFIELD & HUNMUSIC
& CASI ANGELES &
GRAPHICS CENTRAL
& WALT DISNEY
CUTESWORLD & EVA LONGORIA
& TAYLOR LAUTNER

 
NÉZD MEG!

 

régebbiek

 
LOST DVD

LOST 1. ÉVAD
5 db CD
2006
5 990 Ft

LOST 2. ÉVAD
6 db CD
2007
7 990 Ft

LOST 3. ÉVAD
7 db CD
2008
7 990 Ft

LOST 4. ÉVAD
6 db CD
2009
8.390 Ft

LOST 5. ÉVAD
5 db CD
2010
7.999 Ft

LOST 6. ÉVAD
? db CD
???
??? Ft

 
FAN VAGYOK

 
ADATOK

WebMiss: Gabrielle
Desinger: Gabrielle
Ajá. Felb.: 1024×768
Ajá. Böng.: Mozilla
Open: 09.05.18.
Close: -
Theme: Evangeline Lilly, LOST
E-mail: gabcsika1@freemail.hu
URL: losteltuntek1.gp


Az oldal nem áll kapcsolatben sem Evangeline Lillyvel, sem a LOST egyéb szereplőivel vagy stábtagjaival. Az oldalon a legtöbb modul saját készítés, vagy ami nem, az ki van írva. Az oldalról való engedély nélküli másolás TILOS és következményeket von maga után.
losteltuntek1.gp|Copy Right 2006-2010
gabrielle

 
Matthew Fox Interjú
 
 

Az elmúlt évtized egyik legbonyolultabb sorozatának főszerepét alakító Matthew Fox személyében először érkezett LOST-sztár hazánkba. A Legyek ura, a Robinson Crusoe és a Survivor keresztezéséből született történet már nem is annyira jó fiúja egy kerekasztal-beszélgetés során árulta el: valóban ismeri a LOST végét, imád repülni, és nem Hawaiin fog megöregedni.

- Tévés karrieredet elnézve elég jó ómen lehetsz a sorozatkészítők számára. Milyen érzés, hogy egy újabb sikersztori részese lehetsz?  
 
- Fantasztikus. A LOST tipikusan az a sorozat, amit megölt volna, ha elnyújtjuk 7-8 évadra, úgy, hogy sem nekünk, sem a nézőknek fogalmunk sincs arról, hogy mi miért történik. A harmadik évad végén derült ki, hogy három év múlva zárul le a történet, és egyértelmű, hogy sokkal pörgősebbek most a részek, mint korábban, hiszen, ha a végével nem is, azzal mindenki tisztában van, hogy meddig tart még a LOST. Ez kulcsfontosságú lépés volt Damonék részéről. (Damon Lindelof, a sorozat egyik alkotója és forgatókönyvírója - a szerk.) 
 
- Több sorozatban is játszottál már, bár elmondásod szerint a LOST után csak filmszerepekre vágysz. Van olyan sorozat, amiért rajongsz?  
 

 

- Nincs, nem szoktam rendszeresen sorozatokat nézni. Viszont nemrég láttam a The Wire-t (magyarul Drót néven fut - a szerk.). Néhány barátom erősködött, hogy feltétlenül meg kell néznem, és egyikük később el is küldte nekem DVD-n a teljes sorozatot (öt évad készült belőle 60 epizóddal - a szerk.) Kábé egy hónap alatt néztem végig, totálisan rákattantam. Hihetetlenül jó, ez az abszolút kedvenc sorozatom, szerintem a legjobb, amit valaha láttam. 
 
- A LOST közben több filmben is szerepet kaptál, a Nyolc tanúban (Vantage Point) például te voltál a rossz fiú... 
 
- Igen, a LOST jó ajánlólevélnek bizonyult a filmes szakmában is, a Nyolc tanú forgatását nagyon élveztem. Jólesett más karaktert játszani, és fantasztikus volt együtt dolgozni olyan színészekkel, mint William Hurt, Dennis Quaid vagy Forest Whitaker. William Hurt nemcsak óriási színész, hanem nagyszerű ember is, művelt, és a színészet még mindig a szenvedélye. Ez nagyon inspiráló a számomra, ugyanis a legtöbben, akik ebben a szakmában dolgoznak 30-40 éve, cinikussá válnak. William viszont olyan, mint egy 22 éves zöldfülű színész. A Nyolc tanú is példa egyébként arra, hogy egy filmnél számomra mennyire fontosak a megfelelő emberek. 
 

 

Nyolc tanú
- Vannak olyan rendezők, akikkel mindenképpen együtt szeretnél dolgozni a jövőben?  
 
- Nagyon sok van, igazság szerint van is egy ilyen listám. Ha olyan filmet látok, ami nagy hatással van rám, felveszem a rendezőjét erre a listára. A stáb, a filmesek egy adott film esetében sokkal fontosabbak is lehetnek annál, hogy mennyire kész a forgatókönyv. Például hiába jó egy forgatókönyv sztorija és szerkezete, ha a párbeszédek és egyes jelenetek gyengék, csak egy elképesztően jó rendező tudja kihozni belőlük a maximumot. Az sem túl ígéretes, ha egy izgalmas történet mögött nem áll egy olyan rendező, aki tudja, mitől lesz jó egy film. Ezért is indulok ki mindig a rendezőből, ez számomra mindig elsődleges. 
 
- Nem érzed néha úgy, hogy a hihetetlen mennyiségű, szinte követhetetlen fordulat és titokzatoskodás, ami a LOST-ot jellemzi, s ez annyira frusztrálja a nézőket, hogy inkább feladják a vége előtt?  
 
- A LOST pontosan úgy fog végződni, ahogyan mindig is akartam és képzeltem. Gyönyörű lesz,

 

felemelő és megható. De a kérdésedre visszatérve, nem lehet mindenkinek megfelelni. A LOST-ban pont az a nagyszerű, attól más, mint a többi sorozat, hogy folyamatos spekulálásra, gondolkodásra készteti a nézőket. Nagyon sokan gyakorlatilag a kezdetektől fogva elméleteket gyártottak, mindenkinek volt egy saját teóriája arról, hogy hogyan alakul majd a sztori. De ha nem az történik, amit elképzeltek, csalódottak. Ez többször is előfordult már, de ez nem a LOST hibája, hiszen az érmének két oldala van: elgondolkodtat, miközben egy alaposan kigondolt és felépített szerkezet szerint halad egy bizonyos irányba, ami nem biztos, hogy találkozik a nézőkével. A legtöbb kérdés, ami a LOST-ban felmerült, megválaszolásra kerül a sorozat végén. Bár remélem, hogy nem mindegyik. 
 
- Erre már nem is kell olyan nagyon sokat várni, jövő áprilisban fejezitek be a forgatást. Meddig maradsz még utána Hawaiin?  
 
- Kábé 17 másodpercig.(nevet) Szeretem Hawaiit, nagyon klassz hely, de már alig várom, hogy leléphessünk innen. Oregonba fogunk költözni, közel a családomhoz. Lesznek hegyek, négy évszaknak megfelelő időjárás, már nagyon izgatott vagyok. Ettől függetlenül azért a hátralévő tíz hónapot még ki fogom élvezni, aztán én is elköszönök a szigettől. 
 
 
 
Az interjúért köszönet az AXN-nek! 

forrás: est.hu

 << vissza a MÉDIA menübe
<< vissza a főoldalra

 

Layouts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu